Lækker kokosparfait med syrlige jordbær og ristet kokosmel

Denne portionsanrettede dessert med kokosparfait og syrlige jordbær smager skønt af sommer! Desserten er hurtig at lave, men vær obs på, at den skal køle i 6 timer.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Kokosparfait med jordbær og kokosmel
20 min
4 personer
Kokosparfait med jordbær
¼ tsk. friskrevet citronskal (usprøjtet)
2 tsk. citronsaft
2 spsk. sukker
400 g små jordbær
½ blad husblas
2 dl kokosmælk (light)
1 spsk. sukker
2 spsk. tørristet kokosmel

Fremgangsmåde

  1. Bland citronsaft, skal og sukker og vend halvdelen af de rensede, skivede jordbær i.
  2. Blend med stavblender og vend de resterende skiver af jordbær ned i.
  3. Fordel nu jordbærfyldet i 4 glas.
  4. Udblød husblas i lidt koldt vand.
  5. Varm lidt af kokosmælken op og smelt husblassen heri.
  6. Kom resten af mælken i og pisk under svag opvarmning, til det danner skum.
  7. Fordel skummet over jordbærrene og stil de 4 desserter koldt i mindst 6 timer.
  8. Rist kokosmelet og drys som pynt inden servering.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.