Moccamums
Ingredienser til mocca-chokolader
(20 stk.)
1 spsk. frysetørret kaffe
½ spsk. kogende vand
1 blad husblas
1½ pasteuriseret æggehvide
75 g flormelis
20 små chokoladeskåle
150 g hvid chokolade
1 spsk. frysetørret kaffe
Fremgangsmåde
Rør kaffen ud i vandet, udblød husblassen og smelt den i kaffen. Pisk hviderne stive med flormelis og tilsæt kaffen, mens der piskes. Kom hviderne i en sprøjtepose, fyld chokoladeskålene og stille dem i fryseren. Smelt chokoladen over vandbad og overtræk skummet ved at dyppe dem i chokoladen. Pynt med frysetørret kaffe gnedet igennem en sigte og lad dem tørre på et stykke bagepapir.
Opskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Choko-tranebærbrud
Flødeboller
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)