Pærepakker
Den vidunderlige dej består af tynde, sprøde lag med smør imellem, så den fremstår luftig og uimodståelig. Tryl den nemt om til lækkert bagværk. Opskriften giver 8-10 pærepakker.
 Af 
Af Julie Hey

Foto: Betina Hastoft
Annonce
30 min
8
Pærepakker
4 plader frossen butterdej, 300 gram
3 pærer
 1 spsk. smør
½ tsk. fennikelfrø
 1 æg til pensling
Fremgangsmåde
- Varm ovnen op til 200°.
 - Udstik butterdejen i firkanter eller cirkler med en diameter på 12 cm.
 - Skær pærerne i tern.
 - Smelt smørret i en gryde, tilsæt pæretern og fennikelfrø, og steg ved middel varme i 12-15 minutter, til pærerne er møre.
 - Læg en skefuld pæretern på hvert stykke dej, og fold dejen ind over frugten.
 - Pensl kanterne med sammenpisket æg, og tryk dejkanterne sammen med en gaffel.
 - Pensl oversiden med æg, og drys med finthakkede fennikelfrø.
 - Læg pærepakkerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem gyldne i ovnen i ca. 15 minutter.
 
Annonce








