Rå chokoladetærte med hindbær

Chokoladetærte med nødde-kokosbund og fyld af hindbær og chokolade. Tærten skal ikke bages.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Chokoladetærte med bund af kokos og nødder og fyld af hindbær og chokolade-kokosblanding

Ingredienser til chokoladetærte med hindbær

(6 -8 pers.)
300 g hindbær
1 spsk. flydende honning el. ahorn sirup
50 chiafrø
225 g hasselnødder
40 g kokosmel
2 spsk. kokosolie
150 g mørk chokolade (70 %)
1 dåse kokosmælk
50 g kokosolie
100 g blåbær
4 kviste mynte

Alternativ til chokoladetærte med hindbær: Nem chokoladekage med bær

Fremgangsmåde til chokoladetærte med hindbær

Mos 200 g hindbær med honning og chiafrø og stil det koldt.

Blend 200 g hasselnødder med kokosmel og 
kokosolie.

Beklæd en tærteform på 
22 cm med massen.

Stil den i 
køleskabet 30 min. Smør hindbær-
puréen ud over bunden.

Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad.

Rør kokosmælk og kokosolie i og pisk grundigt.

Afkøl og hæld forsigtigt over hindbærlaget.

Stil tærten koldt i mindst 30 min.

Pynt med de sidste hindbær, blåbær og mynte.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.