Nemme rabarbersnitter med friske rabarber og hasselnødder
Her får du ospkriften på de skønneste sommersnitter! De friske, syrlige rabarber giver den perfekte kontrast til den søde mørdej. Kan nydes af båe børn og voksne.
Af
af All Over Press

45 min
24 stk
Rabarbersnitter
250 g smør
6 æg
425 g sukker
1 spsk. vaniljesukker
360 g hvedemel
1 spsk. bagepulver
½ dl hakkede hasselnødder
400 g rabarber
1-2 perlesukker
Tilbehør
Piskefløde eller vaniljeis
Fremgangsmåde
- Smelt smørret og lad det køle lidt.
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en let og luftig æggesnaps.
- Bland mel og bagepulver og sigt det i æggeblandingen skiftevis med det smeltede smør, rør til en jævn og glat dej og tilsæt nødderne.
- Fordel dejen i en beklædt bradepande på 30 x 40 cm.
- Skær rabarberne i passende stykker, fordel dem over dejen og drys med perlesukker.
- Bag kagen midt i ovnen ved 200º i ca. 30-35 min.
- Server snitterne enten flødeskum eller vaniljeis.

Dessert & Kage
Roulade med hjemmelavet hindbær-rabarbermousse

Morgenmad & Brunch