Squashkage

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra H. Højgaard fra Skærbæk. Se opskriften på squashkage her
Af
af Redaktion

Ingredienser til squashkage

180 g mel
160 g sukker
½ tsk stødt ingefær
1½ tsk. bagepulver
150 g usprøjtet squash
1 usprøjtet lime
2 æg
½ dl vindruekerneolie
30 g pålægschokolade

Fremgangsmåde til squashkage

Bland mel, sukker, ingefær og bagepulver. Riv squash og limeskal og vend dem i. Rør æg og olie i og kom dejen til din squashkage i en smurt sandkageform. Bag din squashkage ved 175° i 45 min. nederst i ovnen. Kom pålægschokolade på den varme squashkage og lad den afkøle.

Bageopskrift: H. Højgaard


Find flere opskrifter her...
Æble-blåbærkage
Provencalsk pæretærte
Chokolade-courgettekage




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.