Æg i cocotte med ristede svampe og krydderurter

Inviter på en brunch med lækre retter...
Af
af Redaktion

(6 pers.)

6-8 store æg
2 spsk. piskefløde
1 skalotteløg
200 g svampe
5 kviste timian
2 syltede artiskokhjerter fra glas
1 spsk. olivenolie
Salt og peber

Rens svampene og skær dem i skiver. Pil løget og hak det. Steg løg og svampe i olie, tilsæt timian efter 5 min. Når det er ved at være lysebrunt, kommes tynde skiver artiskok ved, der lige lunes med, smag til med salt og peber. Pisk fløden med salt og peber. Læg svampeblandingen og fløden lagvis i små, smurte forme, slut med et æg øverst. Sæt dem i ovnen i vandbad ved 180° i 10 min., til de netop er stivnet.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Lav en lækker brunch med nogle af de lækre opskrifter i galleriet nedenfor...

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.