Appetizere med hellefisk

Når det hele ikke bare skal være kærlighed og kildevand
Af
af Redaktion

Ingredienser til appetizere

100 g røget hellefisk
100 g flødeost
1 spsk. klippet dild
½ tsk. usprøjtet citronskal
Peber
4 skiver rugbrød
1 stor gulerod
¼ agurk

Fremgangsmåde

Hak hellefisken fint og rør den med flødeost, dild og citronskal og smag den til med peber. Udstik hjerter af rugbrødsskiverne og rist dem let. Skær gulerod og agurk i tynde skiver og udstik små hjerter. Kom fiskecremen i en sprøjtepose, sæt en rosét på hvert rugbrødshjerte og pynt med grønsagshjerterne.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Saltet torsk med oliven
Rejespid

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.