Baconsalat med croutoner
En salat med fylde er nok til at gælde for et måltid
 Af 
Opskrift: Kristina Marckmann Foto: Carina Krüger 

Foto: Carina Krüger
Annonce
20 min
2 personer
Baconsalat med croutoner: 
2 sk. hvedebrød
1 tsk. smør 
1 tsk. salt 
1 fed presset hvidløg 
1 spsk. hakket persille 
200 g bacon i tern 
150 g blandet salat
 6 cornichoner 
1 st. bladselleri 
1 æble 
1 tsk. citronsaft
 2 tsk. rødvinseddike 
1 spsk. vand 
1 spsk. olivenolie
 30 g mild blåskimmelost, f.eks. himmelblå 
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Fjern skorpen og skær brødet i terninger.
 - Rist brødternene i olien sammen med hvidløg og persille, til de er gyldne og sprøde, og lad dem afdryppe på køkkenrulle.
 - Skyl salaten og hak cornichoner og bladselleri.
 - Skær æblet i tern og vend dem i citronsaft.
 - Pisk eddike, vand og olivenolie sammen og smuldr osten i.
 - Pisk dressingen cremet og smag til med salt og peber.
 - Bland salaten med cornichoner, æble og bacon og anret den i portionsskåle.
 - Dryp dressingen over, pynt med sprøde croutoner og server.
 

Hovedretter
Drivhustærte med bacon
Annonce






