Broccolisalat med tranebær, græskarkerner og creme fraiche dressing

Lav en grøn vintersalat sprængfyldt med smag og vitaminer! Denne broccolisalat går som perfekt tilbehør til aftensmaden. Find opskriften herunder.
Af
af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krüger
Broccolisalat med tranebær, græskarkerner og creme fraiche dressing
15 min
2 personer
Broccolisalat
1 buket broccoli
½ citron
1 spsk. olivenolie
1 hjertesalat
2-3 spsk. soltørrede tranebær
2-3 spsk. græskarkerner
Creme fraiche dressing
3 spsk. cremefraiche
Salt og peber
1 tsk. flydende honning
1 tsk. sennep
1 tsk. rapsolie

Fremgangsmåde

  1. Del broccolien i buketter, damp dem og vend dem med citronsaft, olie og salt.
  2. Skyl salaten og pluk den i mindre stykker. Anret den på et fad og læg den lune broccoli over.
  3. Drys med tranebær og græskarkerner.
  4. Rør cremefraiche med salt, peber, honning, sennep og olie og hæld det over salaten.

Tip

Det tager lidt tid at rense kål. Rens en masse kål og kom dem i fryseposer i mindre portioner. Både broccoli
i buketter, grønkålsblade uden stok og rensede rosenkål holder snildt 4-6 dage på køl. Og med dem ved hånden
er det hurtigt at lave en god og fyldig vintersalat.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.