Chokoladekarameller med mandler

Karameller, der har det med at forsvinde som dug for solen
Af
af Redaktion

(40 stk.)

1 dl piskefløde
½ dl sukker
½ dl sirup
1 tsk. kakao
60 g mandler
1 spsk. vindruekerneolie
½ spsk. kakao
½ spsk. flormelis

Bland fløde, sukker, sirup og kakao i en gryde. Kog blandingen op og lad den koge i 30 min. under låg. Skold og smut mandlerne. Smør et ovnfast fad på 10 x 15 cm med vindruekerneolie. Tag gryden af varmen, tilsæt mandlerne og hæld karamellen i fadet. Fordel karamellen i et jævnt lag og lad den afkøle. Skær karamellen ud i passende stykker og vend dem i kakao blandet med flormelis.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen og Kristina Miechels



Flere søde sager....
Daddelguf og havregrynskugler
Bananis
Glaserede æbler



Og så et par salte...
Salte mandler
Blå popcorn



Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.