Cremet broccolisalat med bacon og tranebær
En lækker, grov broccolisalat med bacon, der både er sød, skarp og salt. Server den evt. til en god, saftig hakkebøf. Velbekomme!
Af
Af: af Kristina Marckmann

Cremet og rå broccolisalat med bacon og tranebær.
Foto: Carina Krüger
Annonce
15 min
4 personer
Broccolisalat
150 g bacon i tern
500 g broccoli
1 rødløg
50 g tørret tranebær
2 dl syrnet fløde
1 spsk. ribsgelé
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Steg baconternene sprøde på en tør pande ved høj varme og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
- Skyl broccolien og del toppen i mindre buketter, skræl stokken og skær den i små tern.
- Hak rødløget og bland det med broccoli og tranebær.
- Rør fløden med ribsgelé og smag til med salt og peber.
- Hæld dressingen over broccoliblandingen, drys med ristet bacon og server din broccolisalat.

Hovedretter
Brændende kærlighed med bacon-svampe-topping

Hovedretter
Havtaske svøbt i bacon med savojkål og hvidvinssauce
Annonce








