Cremet broccolisalat med bacon og tranebær

En lækker, grov broccolisalat med bacon, der både er sød, skarp og salt. Server den evt. til en god, saftig hakkebøf. Velbekomme!
Af
af Kristina Marckmann
Rå broccolisalat med bacon og tranebær
15 min
4 personer
Broccolisalat
150 g bacon i tern
500 g broccoli
1 rødløg
50 g tørret tranebær
2 dl syrnet fløde
1 spsk. ribsgelé
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Steg baconternene sprøde på en tør pande ved høj varme og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  2. Skyl broccolien og del toppen i mindre buketter, skræl stokken og skær den i små tern.
  3. Hak rødløget og bland det med broccoli og tranebær.
  4. Rør fløden med ribsgelé og smag til med salt og peber.
  5. Hæld dressingen over broccoliblandingen, drys med ristet bacon og server din broccolisalat.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.