Opskrifter
Cremet broccolisalat med bacon og tranebær
Lørdag, 10. november 2012Opdateret 13. majaf Kristina Marckmann
En lækker, grov broccolisalat med bacon, der både er sød, skarp og salt. Server den evt. til en god, saftig hakkebøf. Velbekomme!

15 min
4 personer
Broccolisalat
150 g bacon i tern
500 g broccoli
1 rødløg
50 g tørret tranebær
2 dl syrnet fløde
1 spsk. ribsgelé
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Steg baconternene sprøde på en tør pande ved høj varme og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
- Skyl broccolien og del toppen i mindre buketter, skræl stokken og skær den i små tern.
- Hak rødløget og bland det med broccoli og tranebær.
- Rør fløden med ribsgelé og smag til med salt og peber.
- Hæld dressingen over broccoliblandingen, drys med ristet bacon og server din broccolisalat.

Hovedretter
Brændende kærlighed med bacon-svampe-topping

Hovedretter
Havtaske svøbt i bacon med savojkål og hvidvinssauce