Frisk jordbærsalat med avocado og rucola

Denne salat med jordbær er både salt og syrlig, og den vil gå godt som tilbehør til f.eks. grillmad eller som en frisk forret.
Af
af Anne Skovgaard-Petersen
Frisk jordbærsalat med avocado og rucola
20 min
4 personer
Jordbærsalat med avocado
500 g jordbær
2 avocado
1 sommerløg
200 g sherrytomater
2 håndfulde rucola
Dressing
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
1 tsk. honning
Et nip salt
Kværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Skyl og nip jordbærrene og skær dem i skiver.
  2. Del avocadoerne og skær kødet i små bidder.
  3. Skær løget i tynde skiver.
  4. Halver tomaterne.
  5. Pisk dressingen sammen i en skål.
  6. Tilsæt jordbær, avocado, løg og tomater og vend det rundt.
  7. Lad det trække 10-15 min.
  8. Vend rucolaen i og server.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.