Friturestegte hyldeblomster med myntedressing

Dyp de sprøde hyldeblomster i myntedressing og nyd smagen af en sød og lidt anderledes snack - så lækkert!
Af
af Helle Brønnum Carlsen | Foto: Carina Krüger
Friturestegte hyldeblomster med myntedressing
15 min
12 stk
Friturestegte hyldeblomster
12 skærme hyldeblomster
Neutral olie til friturestegning
Beignetdej
120 g hvedemel
20 g majsstivelse
14 g bagepulver
20 g sukker
Iskoldt vand
Myntedressing
2 dl tyk yoghurt
10 kviste mynte (bladene)
Kornene af 1 vaniljestang
1 spsk. honning
Saften af ½ citron

Fremgangsmåde

  1. Rør dejen af mel, majsstivelse, bagepulver og sukker og tilsæt så meget iskoldt vand, at dejen er flydende og kan hænge fast på blomsterbuketterne.
  2. Del hyldeblomsterne i mindre buketter, dyp dem i dejen og frituresteg dem én ad gangen i olien.
  3. Rør dressingen og dyp blomsterne heri.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.