Gedeostgratinerede courgetter
(4-6 pers.)
700 g courgetter i mellemstørrelse
Fyld
100 g blød gedeost
4 marinerede, soltørrede tomater
1 fed hvidløg
10 sorte oliven uden sten
1½ dl cremecraiche 18%
1 dl revet ost
2 spsk. timianblade
Kværnet peber
Pynt
Timian
Skyl courgetterne og skær dem i 4 cm brede stykker. Udhul dem med en teske, men ikke helt ned til bunden. Læg courgetterne i letsaltet vand 5 min. og lad dem dryppe af i en sigte. Stil dem i et ildfast fad.
Fyld: Mos osten. Hak tomater og oliven og pres hvidløget. Bland alt til fyldet og læg det i de udhulede courgetter. Gratineres i den øverste del af ovnen ved 225°, til de er gyldne, ca. 15 min. Pynt med timian.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
HOLD MADEN FRISK
Lékués freshbags er ideelle til opbevaring af madvarer. De kan tåle fryseren, microovnen og opvaskemaskinen. En pose koster 149 kr. og kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kartoffelpande med bacon
Fyldte tomater med gedeost
Sprød gedeost i urterasp med krydderurtesalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)