(6-8 pers.)
4 udvandede spegesildfileter
1 stykke peberrod
2 små gulerødder
2 rødløg
2 tynde porrer
2 tsk. allehånde
2 tsk. sennepskorn
2 laurbærblade
Lage
3 dl eddike
1½ dl vand
1½ dl Hermesetas Drys-Let
Udvand spegesildene i koldt vand 8-12 timer. Tør sildefileterne i køkkenrulle og skær dem i passende stykker. Giv lagen et opkog og lad den køle af. Tilsæt allehånde, sennepskorn og laurbærblade. Læg sildefileterne lagvis med de skivede gulerødder, porrer, peberrod og løg i et glas. Hæld den kolde lage over og lad sildene trække et par døgn i køleskab.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SØDE HJERTEMUFFINS TIL VALENTINSDAG
De pink muffinforme er fremstillet i 100% silikone, hvis egenskaber forhindrer, at dejen, isen osv sidder fast. Formene kan købes for 99 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Rødløgskompot med æble
Blinis med marineret torsk og tapenade
Lakseruller med citruoncreme
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...