Gratinerede tomater med courgetter
Ingredienser til gratinerede tomater med courgetter
(4 pers. - som tilbehør, let hovedret eller forret)
6 store bøftomater
Salt og peber
2 grønne courgetter
100 g flødeost
1 fed hvidløg
50 g friskrevet parmesanost
1 kvist rosmarin
2-3 spsk. olivenolie
Tilbehør
Grøn salat og groft brød
Fremgangsmåde til gratinerede tomater med courgetter
Skær tomaterne i meget tynde skiver. Drys dem med salt og peber. Skær courgetterne i tynde skiver. Læg tomaterne lagvist med courgtetter i otte små tårne (to til hver). Rør flødeosten med fintrevet hvidløg, parmesan og rosmarin og smør det midt i og øverst på hvert tårn. Sæt tårnene i et ildfast fad, dryp med olie og gratinér dem i ovnen i 25 min. ved 210º.
Serveres varme med salat og brød til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Tunmousse med avocado
Gazpacho
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)