Grønkålspesto

Pestoen her er lidt krydret, hvilket gør den velegnet både til pasta og som dressing i en sandwich
Af
af Redaktion

1 rød chili
1 fed hvidløg
50 g pinjekerner
50 g parmesanost
1 lille stok grønkål
1 dl olivenolie
1 tsk. salt
1 knsp. peber

Rens chilien og pil hvidløget. Blend chili, hvidløg, pinjekerner, parmesan, grønkål, olie, salt og peber til en findelt pesto. Server pestoen vendt med frisk pasta og drysset med sprødstegt bacon.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Rød pesto med gedeost & Rucola med artiskok
Jordskokaioli
Kartofler i fransk pesto




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.