Grovboller med auberginepuré

Fyldige hapsere til cykelturen
Af
af Redaktion

(4 pers.)

1 mellemstor aubergine
1 spsk. olivenolie
50 g mild blåskimmelost
1 fed hvidløg
4 spsk. hakket persille
Citronsaft
Salt, peber
4 grovboller
2-3 tomater
Små salatblade


Skær auberginen igennem på langs og læg den med den buede side opad i et ildfast fad. Bag den mør i ovnen i 20 min. ved 200°. Køl auberginen af og skrab kødet ud med en ske. Miks det med blenderstav sammen med olie, blåskimmelost, hvidløg, citronsaft og persille. Blåskimmelosten smager ikke markant, men pifter lige lidt op. Smag til med salt og peber og stil puréen køligt. Den kan holde sig 2-3 dage.
Flæk bollerne og fyld dem med salatblade, auberginepuré og tomatskiver. Kværn peber over og læg overdelen på.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Skinkesnegle med ost
Wraps med hellefisk
Fyldte brød til madkurven




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.