Gulerødder med parmesan og honningdressing

Lækker salat med en sød smag af honning
Af
af Redaktion

(6 pers.)

500 g gulerødder
50 g parmesanost
1 bdt. koriander
4 spsk. små, sorte oliven

Honningdressing
1 spsk. honning
2 spsk. æble-eddike
6 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber




TIP

Dressingen kan blandes sammen i god tid, men vent gerne med at hælde den over salaten til umiddelbart før, den skal serveres. Så vil den præsentere sig mest frisk og indbydende.

Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker på skrå. Læg dem på et fad. Høvl parmesanen i fine spåner (brug f.eks. en skrællekniv) og drys dem over gulerødderne. Pynt med korianderblade og oliven.
Honningdressing: Rør honning, æbleeddike og olivenolie sammen. Smag til med salt og friskkværnet peber. Hæld dressingen over salaten og server.

Madopskrift: Marie Melchior


Find flere opskrifter her...
Balsamicosyltede rødbeder
Salat med stegte æbler og gedeost
Laksesalat

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.