Hjemmelavet mysli med kokos

Sundere og billigere end købeversionen - og så kan den varieres alt efter smag og behag
Af
af Kristina Marckmann
Hjemmelavet mysli med kokos
25 min
20 personer

(20 portioner)

500 g havgryn
3 spsk. sirup
75 g kokosmel
50 g rosiner
50 g hakkede abrikoser
50 g tørrede tranebær
50 hakkede hasselnøddekerner
50 g solsikkekerner

Rist havregrynene på en pande med siruppen i 3-4 min. Hæld havregrynene ud på et stykke bagepapir og lad dem afkøle helt. Bland havregrynene med kokos, rosiner, abrikoser, tranebær, nødder, solsikkekerner og hæld myslien på glas eller i en lufttæt beholder, så myslien holder sig sprød. Server myslien med mælk på eller som drys på Skyr eller A38.

Opskrift: Kristina Marckmann


Lav muffins med chokolade


Mere til morgenmaden...
Frisenborg morgenbrød
Morgenboller
Femkornsgrød med æble

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.