Kartoffelfad med spinat
Ingredienser til kartoffelfad med spinat
(4 pers.)
600 g kogte kartofler
1 løg
½ rød chilli m/kerner
4 fed hvidløg
250 g optøet, hel spinat
1 spsk. olie
100 g soltørrede tomater
15 sorte oliven
100 g gauda
Salt og peber
Fremgangsmåde
Pil kartoflerne og skær dem i mundrette stk. Hak løg, chili og hvidløg og knug spinaten fri for væde. Sautér løg, hvidløg og chili i olie, tilsæt de hakkede tomater og oliven samt spinat. Krydr med salt og peber og bland med kartofler. Kom blandingen i et ovnfastfad, riv osten over og gratinér retten i 10 min. ved 225°.
Madopskrift: Ole Lindquist
Find flere opskrifter her...
Gnocchi med salviesmør
Kartoffelmash med mandler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)