Kartoffelmash med mandler
(4 pers.)
750 g nye kartofler
2 stilke timian
Salt og peber
30 g blødt smør
50 g smuttede, grofthakkede mandler
3-4 spsk. hakket persille
2 spsk. hakket løvstikke
Skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand med timian. Hæld vand og timian fra. Mos kartoflerne groft med smør. Tilsæt mandler og smag til med salt og peber. Vend persille og løvstikke i.
Tip: De små, nye kartofler er billigt og sundt pålæg med masser af purløg eller kinaløg, der ligner kraftige, flade purløg og har hvidløgssmag.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Årets første kartofler...
Ovnkartofler
med citron og
havens urter
Kartofler med
laks i syrnet
fløde
Kartofler med
urter og grov
avodacodip
Kartoffelsalat
med rygeost
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)