Kartoffelhapser

Her er en super appetizer, der også kan bruges som antipasti (lille forret) før en god middag
Af
af Redaktion

8 små kartofler
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
2 semidried tomater
2 spsk. mayonnaise
8 skiver prosciutto-skinke
Brøndkarse

Vask og halver kartoflerne, bland med olie, salt og peber og bag dem i ovnen ved 200° i 30 min. Hak tomaterne fint og rør dem med mayonnaisen. Anret kartoflerne med en halv skive prosciutto og lidt tomatmayonnaise på hver. Pynt med brøndkarse og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FINE TÆRTER

Sød tærteform i porcelæn med riller, så er du klar til at lave de fineste tærter! Formen koster 129 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Kartofler med urter og grov avocadodip
Kartoffelmash med mandler
Kylling med asparges









Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.