Kartoffelmad med urte-mayonnaise
250 g nye kartofler
1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk. hvidvinseddike
1½ dl koldpresset rapsolie
1 forårsløg
1 spsk. klippet purløg
½ tsk. salt
1 knsp. peber
4 sk. groft rugbrød
½ rødløg i skiver
1 tomat i både
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 12 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Rør æggeblommen med eddike og pisk olien i lidt efter lidt til en tyk mayonnaise. Hak forårsløget fint og bland det i mayonnaisen sammen med purløg, smag til med salt og peber. Skær kartoflerne i skiver og fordel dem på rugbrødsskiverne. Kom en skefuld mayonnaise på og pynt med rødløg og tomat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FARVERIGE MUFFINSFORME
Flotte muffinsforme i gul med bølget kant. Brug dem til dine hjemmelavede muffins, en lille forret eller en kugle is. Formene koster 129 kr. for 6 stk, og kan købes her... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Grøne asparges med rogncreme og toast
Kold laksetærte
Grove pølsehorn
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)