4 gammeldags modnede, marinerede sildefileter
1 rødløg
1 gulerod
4 gammeldags modnede sildefileter
2 dl æbleeddike
1 dl vand
150 g sukker
2 spsk. korianderfrø
8 peberkorn
1 usprøjtet citron
Pil løget og hak det groft. Skræl guleroden og skær den i tynde skiver. Kog løg, gulerod, æbleeddike, vand, sukker, koriander og peber op. Lad lagen køle af. Riv skallen af citronen og kom den i lagen. Skær citronkødet i tynde både. Bland den kolde lage med sild og citron og kom blandingen i et glas. Sildene skal trække koldt mindst 1 døgn og bliver endnu bedre efter 3-4 dage.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SMARTE SYLTEGLAS
Smarte, klassiske sylteglas med tætsiddende røde låg. Glasene kan også bruges til almindelig opbevaring.
6 stk. koster 100 kr., og kan købes i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Fiskegelerand
Tre små nemme retter med sild
Rejespid
Find en masse mad- og håndarbejdsopskrifter med syrlige citrusfrugter her
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)