Krydrede ris med tranebær
150 g grødris
20 g smør
2 dl bouillon
1 tsk. salt
1 spsk. gurkemeje
1 tsk. knust chili
50 g smuttede mandler
50 g soltørret tranebær
Skyl risene, til skyllevandet er klart, og lad dem dryppe godt af. Sautér risene i smørret ved jævn varme i 5 min. under omrøring. Tilsæt bouillon, salt, gurkemeje og chili og lad dem koge ved svag varme i 15 min. Hak mandlerne groft og rist dem let på en tør pande, til de begynder at tage farve. Tilsæt tranebærrene og varm dem igennem. Vend mandler og tranebær i risene og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Krydret kyllingefad
Krydret grønsagssuppe
Lun, krydret laks med ris
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)