Krydrede ris med tranebær

Hvis mad med farve og smag gør dig glad, er risene her et sikkert hit
Af
af Redaktion

150 g grødris
20 g smør
2 dl bouillon
1 tsk. salt
1 spsk. gurkemeje
1 tsk. knust chili
50 g smuttede mandler
50 g soltørret tranebær

Skyl risene, til skyllevandet er klart, og lad dem dryppe godt af. Sautér risene i smørret ved jævn varme i 5 min. under omrøring. Tilsæt bouillon, salt, gurkemeje og chili og lad dem koge ved svag varme i 15 min. Hak mandlerne groft og rist dem let på en tør pande, til de begynder at tage farve. Tilsæt tranebærrene og varm dem igennem. Vend mandler og tranebær i risene og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Krydret kyllingefad
Krydret grønsagssuppe
Lun, krydret laks med ris



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.