Opskrifter

Laksecitroncreme med kørvel på salat

Mandag, 4. januar 2010af Redaktion
Super forret til festmiddagen

(6 pers)

300 g røget laks
250 g mascarpone el. cremefraiche 38 %
Revet skal af 1 citron + lidt citronkødsstykker ("dråberne")
Salt og peber
1 finthakket skalotteløg
1 bdt. kørvel
1 hjertesalathoved
300 g flute


Hak laksen groft. Rør cremen af mascarpone, citronskal og kød, salt og peber, hakket løg og lidt af den hakkede kørvel. Anret i både af hjertesalat og pynt med mere hel kørvel. Server med ristet eller friskbagt flute.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Lav en fødselsdagsmiddag:
Oksemørbrad med svampesauce, fennikelsauté og kartoffeltern til hovedret
Fødselsdagslagkage til dessert