Landbrød med fyld

Denne skønne læseropskrift på landbrød med fyld kommer fra Karin Oehlenschlæger, Østervrå.
Af
af Redaktionen, foto: Carina Krüger

Opskrift på landbrød med fyld

3 æg
200 g bacon i tern
200 g kogt skinke i tern
1½ dl cremefraiche
1½ dl mayonnaise
1 bdt. persille
Citronsaft
Salt og peber
1 landbrød el. groft franskbrød

Sådan laver du landbrød med fyld

Kog æggene og steg baconternene sprøde.

Hak æggene og bland dem med bacontern, skinke, cremefraiche, mayonnaise og hakket persille. Smag fyldet til med citron, salt og peber.

Skær brødet i skiver, men skær ikke helt igennem - stop ca. 2 cm fra bunden.

Fordel fyldet mellem skiverne og stil brødet i et ovnfast fad. Bag brødet i ovnen ved 200° i 15 min. og servér det som en lille lun frokostret eller som natmad.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.