Lufttørret skinke med melonsalsa
½ melon (galia eller netmelon)
1 rød chili
20 basilikumblade
1 mini hjertesalat
70 g lufttørret skinke
25 g revet parmesan
Befri melonen for skal og kerner og skær den i små tern. Hak chili og basilikum fint og bland det med melonternene. Del salaten i hele blade, skyl dem og dup dem tørre.
Læg salatbladene på et serveringsfad og læg en halv skive skinke på hvert blad. Kom en skefuld salsa på, pynt med revet parmesan og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Røget laks med spinatsalat
Jordbærsalat med avocado
Ærtesalat med krabber
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)