Lune ostebrød

Gode som let forret
Af
af Redaktion
Annonce

(6 pers)

12 blommetomater
Groft salt
1 fed hvidløg
1 dl mynteblade
2 dl basilikumblade
1 dl friskrevet parmesanost
½ dl pinjekerner
1 dl olivenolie
6 skiver italiensk landbrød
3 kugler mozzarella

Halver tomaterne og drys med salt. Stil dem i ovnen ved 130° i 1½ time, til de er halvtørrede. Blend hvidløg, mynte, basilikum, parmesan, pinjekerner og olivenolie og smag til med salt og peber. Skær mozarellaerne i sjettedele i lagkagefacon og vend dem med den grønne dressing. Stil koldt.
Ved anretning smøres overskydende grøn dressing på brødene, mozzarellaen lægges på og tomaterne toppes øverst.
Stilles i ovnen ved 220° i 5-10 min., til det er lunt. Drik et let glas rødvin til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Lav en lækker middag:
Kalveculotte med grønne peberkorn og tomater til hovedret
Citronkage til dessert

Prøv også...
Bruchettea med courgetter og mozzarella
Blinis med marineret torsk og marinade

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.