Mandepande

En skøn ret, der egner sig bedst til sene weekendmorgener eller en hygge-brunch
Af
af Redaktion

(2 pers.)

1 løg
120 g chorizo-pølse
250 g kogte kartofler
1 spsk. smør
2 æg
Persille

Hak løget og skær chorizo-pølse og kartofler i tern. Sautér løget i smørret, til det begynder at tage farve, tilsæt pølse og kartofler og lad dem stege med i 5 min. Sænk varmen og pisk æggene sammen. Hæld æggene over kartoffelblandingen og lad dem stege over svag varme, til de har sat sig. Drys med hakket persille og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Fuldkornsyoghurt med mandler
Frugtsalat med granola
Brunch-tallerken




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.