Melon med skinke og parmesan

En rigtig lækker forret
Af
af Redaktion

(6 pers.)

1 lille melon
6 skiver prosciutto (tør, italiensk skinke)
50 g parmesan
1 stor håndfuld rucola
50 g pinjekerner
4 tsk. jomfru olivenolie
2-3 tsk. balsamico eddike
Salt og peber

Halver melonen og grav kernerne ud, skær den i både og fjern skrællen. Fordel prosciuttoskiverne over melonbådene. Høvl parmesanen fint og drys den over melonbådene sammen med rucola. Rist pinjekernerne på en tør stegepande og drys dem over melonen. Krydr med olie, balsamico, salt og peber.

Tip: Kan forberedes inden gæsterne kommer, men vent med at komme marinaden over.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Inviter på påskemiddag...


Cheesecake med
mangocreme og
mandler


Påskeæg











Du kan finde masser af spændende retter til påsken her...




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.