Mørbrad med pesto
(10-12 pers.)
1 stor svinemørbrad
Salt og peber
1 spsk. olie til stegning
1 spsk. kinesisk soja
½ glas færdig pesto
½ agurk
Skær senen af mørbraden og gnid den med salt og peber. Brun mørbraden på pande i olien, dæmp varmen og steg den 5-6 min. på hver side ved mellemvarme. Dryp soja over og køl mørbraden helt af. Skær agurken i skiver. Skær mørbraden i tynde, skrå skiver, så de ikke er for små. Smør dem med pesto, læg agurk på og fold kødskiverne. Stik tandstikkere i.
Madopskrift: Anne Skovgaard Petersen
Flere lækkerier til sommerbuffeten...
Kyllingesandwich med aioli
Jordbærspid med mynte-honning
Majsbrød med frisk tomatsalsa
Mundgodt til reception i haven
Pizzahorn
Pink fizz med rosa champagne og jordbær
Minihotdogs