Nem pate med pistacienødder

Sommerfrokost - også til transport
Af
af Redaktion
Annonce

(8-10 pers.)

30 skiver papirtynd bacon el. pancetta (italiensk bacon)
800 g hakket svinekød
800 g hakket kalkun el. kylling
3 fed hvidløg
2 spsk. hakket frisk timian
1 dl cognac
3 æg
1½ dl usaltede pistacier uden skal
2 spsk. hakket bred persille
75 g tørrede tranebær
Salt og peber


Smør en 1 liters brødform. For formen med bacon eller pancetta. Rør resten af ingredienserne til en fars, der krydres med salt og peber. Fyld i brød form og læg pres på. Luk med bacon og så med bagepapir. Kom i vandbad til halvt op ad siderne og bag i ovnen i 112 time ved 180°. Lad den afkøle og server med agurkesalat (klik her for opskrift).

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Gode ideer til skovturen...
Pissaladiere
Kyllingesalat med krydrede figner
Pizzahorn
Pølseruller med salvie

Bag et lækkert brød...
Groft surbrød
Langtidshævede flutes

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.