Ostedrømme med honning

En god delikatesse i stedet for dessert, afslutning på frokost i stedet for flere oste eller som en lille mellemret
Af
af Redaktion

(8 stk.)

25 g pinjekerner
8 runde skiver pumpernickel
125 g blød gedeost
8 tsk. orange-honning
Frisk timian

Rist pinjekerne gyldne på en tør pande. Smør gedeosten i et jævnt lag på pumpernicklen. Lav en fordybning med tommelfingeren i midten og fyld honning i. Drys pinjekernerne på og sæt dem i ovnen på plade med bagepapir 2-3 min. ved 250°. Pynt med timian.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Indbagt brie med syltede valnødderog æblesalat
Svensk ostekage med hindbær
De gode ostekiks

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.