Påske-sildesalat med vagtelæg
Opskrift på sildesalat med vagtelæg
(4 pers.)
2 røgede sild
8 vagtelæg
1 salathoved
½ bdt. radiser
1 bdt. klippet purløg
1 hakket rødløg
1 spsk. dijonsennep
2 tsk. æbleeddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. koldpresset rapsolie
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbradSådan laver du sildesalat med vagtelæg
Rens sildene for skind og ben og del kødet i mindre stykker.
Kog vagtelæggene i 3 min. og lad dem afkøle i koldt vand.
Skyl salaten og riv den i mindre stykker.
Bland salaten med radiser i skiver, purløg og rødløg.
Rør sennep, eddike, salt og peber sammen og pisk olien i lidt ad gangen, til dressingen tykner, og smag den til.
Vend dressingen i salaten, pil æggene og halvér dem på langs.
Anret salaten på et fad med sildestykker og vagtelæg henover. Servér med groft brød.