Påske-sildesalat med vagtelæg

Overrask dine påskegæster med en lækker sildesalat, pyntet med vagtelæg og radiser - den smager skønt og ser flot ud på påskebordet
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på sildesalat med vagtelæg

(4 pers.)
2 røgede sild
8 vagtelæg
1 salathoved
½ bdt. radiser
1 bdt. klippet purløg
1 hakket rødløg
1 spsk. dijonsennep
2 tsk. æbleeddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. koldpresset rapsolie

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbrad

Sådan laver du sildesalat med vagtelæg

Rens sildene for skind og ben og del kødet i mindre stykker.

Kog vagtelæggene i 3 min. og lad dem afkøle i koldt vand.

Skyl salaten og riv den i mindre stykker.

Bland salaten med radiser i skiver, purløg og rødløg.

Rør sennep, eddike, salt og peber sammen og pisk olien i lidt ad gangen, til dressingen tykner, og smag den til.

Vend dressingen i salaten, pil æggene og halvér dem på langs.

Anret salaten på et fad med sildestykker og vagtelæg henover. Servér med groft brød.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.




Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.