Persillerodssuppe med appelsin
(2 pers.)
250 g persillerødder
1 mellemstort løg
1 spsk. olie
Fintskrællet skal af ½ usprøjtet appelsin
5 dl grønsagsbouillon
Salt og peber
Til servering
Saft af ½ appelsin
Hakket persille
Snittet basilikum
Hytteost
Skræl persillerod og løg og skær det i mindre stykker. Svits grønsagerne ved mellemvarme i olie ca. 5 min. Tilsæt appelsinskal og bouillon og kog det mørt på ca. 20 min. under låg. Tag appelsinskallerne op og miks suppen glat i foodprocessor eller med stavblender. Smag til med salt, peber og appelsinsaft og server suppen med en klat hytteost, persille, basilikum og brød.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
FINE HJERTER TIL VALENTINSDAG
Lav de fineste 3D hjerter! Brug dem som dekoration på kagen eller nyd dem sammen med din yndlings-dessert. Formen koster 179 kr., kan købes i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Pære og sellerisuppe
Krydret grønsagssuppe
Kartoffel-porresuppe med persillepesto
Find endnu flere supper her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)