Rabarberlimonade

En læskende drik til de varme dage
Af
af Redaktion

750 g rabarber
1 dl vand
2 tsk. nonoxal
350 g rørsukker
1 vaniljestang
Saften af 4 lime
½ tsk. atamon

Kog rabarberne op med vand og nonoxal og lad det koge under låg i 10 min.
Hæld saften igennem et rent klæde og kasser rabarberkødet. Kog saften op med rørsukker, den flækkede vaniljestang og limesaften. Lad det koge, til sukkeret er opløst.
Skum saften for urenheder, tilsæt atamonen og hæld saften på skoldede flasker. Server saften blandet med vand i forholdet 1:4.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Iste med kolde druer
Rabarberslush
Citrus-smoothie




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.