Bønnesalat med grillet rød peber

Forret i flotte farver
Af
af Redaktion

(4 pers., tilbehør)

500 g trimmede grønne bønner
3 røde peberfrugter
2 spsk. balsamicoeddike
2 skalotteløg(hakket fint)
½ dl olivenolie
2 kugler mozzarella
Merian til pynt

Kog bønnerne i saltet vand i 5 min. Læg peberfrugterne i ovnen ved 200 grader til de er småsorte og flå dem så. Tag kernene ud og gril stykkerne på grillpande. Anret bønnerne på et fad, læg peberfrugt over og kom stykker af ost til sidst. Pisk balsamico med hakket løg, olie, salt og peber. Server til fjerkræ eller kalv.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere lækre forretter ...
Bruchetta med courgetter og mozzarella
Ærtesalat med yoghurt og hvidløg
Quesadillos med ratatouille

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.