Sprængt oksebryst med flødepeberrod

(1 pers.)
1 tyk skive rugbrød
5-10 g smør
2 sprøde salatblade
4 skiver sprængt oksebryst
½ dl piskefløde
1 spsk. friskrevet peberrod
1-2 spsk. pickles
¼ tomat
2 tsk. hakket bredbladet persille
½ løg
Olie
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Smør rugbrødet og læg salatblade på. Læg skiver af oksebryst på. Skær løget i ringe og steg dem sprøde i lidt olie. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Pisk fløden til skum og smag til med revet peberrod. Læg flødepeberrod og pickles på og pynt med tomat og persille.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Se meget mere smørrebrød i galleriet nedenfor...