Opskrifter

Stegt tun med spinat i syrnet fløde

Onsdag, 27. maj 2009af Redaktion
Elegant snack med tun

(12 pers.)

300 g rå tun (kvalitet som til sushi)
300 g småbladet spinat
½ dl piskefløde
Saft af ½ citron
Salt og peber
6 kviste dild
12 små skåle bagt i enkelt lag fillodej af ca. 8 plader


I god tid bages skåle af fillodej ca. 8 min. i ovnen, til de er sprøde og lysebrune. Opbevares i dåse. Tun steges på grillpande drysset med salt og peber ca. 1 min. på hver side. Den skal ikke være gennemstegt. Spinaten skylles og duppes fri for væde. Fløde røres som gammeldags salatdressing af fløde, citron, salt og peber. Vendes med dild og anrettes i de små skåle med et tunstykke på toppen.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere gode retter med fisk...
Hjertesalat med torsk
Ørredemousse
Røget sildesalat
Letgravet laks med rogn og agurk