(8 stk.)
8 tarteletter
250 g blomme-tomater
1 god håndfuld basilikum
1 dl færdig tomatsauce
100 g ricottaost
8-12 sorte oliven
Halver tomaterne og hak basilikum groft. Fordel tomatsauce, ricotta, tomater, basilikum og sorte oliven i tarteletterne. Sæt dem i ovnen på midterrillen ved 175° ca. 15 min. Lad dem køle lidt og spis dem med grøn salat.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
HOLD MADEN FRISK
Lékués freshbags er ideelle til opbevaring af madvarer. De kan tåle fryseren, microovnen og opvaskemaskinen. En pose koster 149 kr. og kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Fyldte tomater med gedeost
Hjemmebagte tarteletter
Tarteletter med høns i asparges
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)