Varmrøget laks med dild

(1 pers.)
1 skive rugbrød
80 g varmrøget laks
1 tsk. mayonnaise
2 tsk. creme-fraiche 38%
1 hakket cornichon
¼ hakket skalotteløg
1 spsk. hakket dild
½ usprøjtet citron
Pynt
½ fennikel
Dild
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Pluk laksen og rør den med mayonnaise, cremefraiche, cornichon, dild, løg og lidt citronskal. Smag til med salt og peber. Smør brødet og skær det ud i snitter. Høvl fenniklen meget fint og vend den i lidt citronsaft. Anret laksen på brødet og pynt med fennikel og dild.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Se meget mere smørrebrød i galleriet nedenfor...