Boller med marcipan

Ingen fødselsdag uden boller! Her får du en opskrift på boller med marcipan, der nok skal gøre lykke på fødselsdagsbordet.
Af
Af: Kristin Marckmann, Foto: Carina Krüger.
Boller med marciapn, kakao og dannebrog flag på bord

Boller med marcipan

(12 stk.) Ingredienser 50 g smør 3 dl kærnemælk 25 g gær 1 æg 1 tsk. salt 3 spsk. sukker 550 g mel 100 g marcipan 1 æg til pensling Vild med boller med marcipan? Så prøv også opskriften på luftige boller

Fremgangsmåde

Smelt smørret, tilsæt mælken og rør gæren i. Rør ægget i, tilsæt salt, sukker og ælt melet i. Bred dejen ud i 1-2 cm’s tykkelse og riv marcipanen over dejen. Rul dejen sammen, saml den hurtigt og stil den til hævning et lunt sted i 1 time. Tril dejen til 12 boller og lad dem efterhæve på en plade med bagepapir i 20 min. Pensl bollerne med sammenpisket æg og bag dem ved 190° i 20 min. Få her opskriften på varm chokolade

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.