Opskrifter

Boller med skinke

Tirsdag, 15. januar 2013af Redaktion
Bollerne holder sig fint i en plastpose på køl et par dage, men kan naturligvis også fryses

Ingredienser til boller med skinke

(16 stk.)

25 g gær
5 dl vand
1 tsk. salt
1 spsk. olie
250 g fuldkornsemmer- og speltmel
50 g Husk (fiber)
200 g hvedemel
200 g skinke i strimler
50 g flødeost
1 spsk. harissa
50 g revet cheddar

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, olie, speltmel og Husk. Kom hvedemelet i, ælt dejen godt igennem og lad den hæve i 45 min. Bland skinken med flødeost og harissa, del dejen i 16 stk. og tryk dem flade. Fordel skinkeblandingen på dejstykkerne og luk dejen sammen om fyldet. Lad bollerne efterhæve i 20 min., pensl dem med vand og drys med ost. Bag bollerne ved 190° i 25 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Italiensk madbrød
Foccacia med hvidløg og rosmarin

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)


Inspiration til madpakken

Her får du 20 lækre idéer til madpakken...