Foccacia med hvidløg og rosmarin

Lækkert og smagfuldt italiensk madbrød, der er et godt alternativ til de traditionelle flutes
Af
af Redaktion

50 g gær
4 dl vand
2 dl olivenolie
2 fed knust hvidløg
1 spsk. salt
1 kg hvid hvede
35 g udstenede, sorte oliven
2 kviste rosmarin


Rør gæren ud i vandet og tilsæt olie, salt og knust hvidløg. Rør melet i og ælt dejen godt igennem. Kom dejen i en smurt bradepande og lad den hæve tildækket i 45 min. Prik oliven og rosmarin ned i dejen og bag foccaciaen ved 225º i 30 min.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Chiliboller
Turbobaguetter
Pestoboller

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.