Chorizoboller

En lidt anderledes opskrift på bløde hvedeboller. Ind i mellem er det sjovt at eksperimentere med forskellige ingredienser og pifte de klassiske opskrifter op. Det har vi gjort med disse lækre chorizoboller og tilføjet både spinat og emmentaler.
Af
af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger. Redigeret af Amelia Holmegaard Nielsen
Lækre lette chorizoboller
(12 stk.)

Det skal du bruge til chorizoboller:

50 g smør 480 g mel 1 tsk. salt 4 tsk. bagepulver 3 dl mælk 1 dl frisk spinat 100 g chorizopølse 100 g revet emmentaler Æg til pensling Hvis du kan lide chorizoboller kan du måske også lide disse chorizo- æbleruller

Sådan laver du bollerne

Smuldr smørret i mel blandet med salt og bagepulver. Tilsæt mælk, hakket spinat, chorizo i små tern og ost og ælt dejen sammen. Del dejen i 12 boller og sæt dem i en cirkel på en plade beklædt med bagepapir. Pensl brødene med sammenpisket æg og bag dem ved 200° i 22 min. Prøv også: Pølsehorn med pesto

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.