Fladbrød med courgetter

Lækre brød til den lille sult
Af
af Redaktion

(6 stk.)

25 g gær
2½ dl håndvarmt vand
2 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
Ca. 375 g pizzamel
½ l courgetter i tynde skiver

Pensling
Olivenolie, flagesalt
Fintrevet, usprøjtet citronskal

Smuldr gæren og rør den glat med vandet. Tilsæt olie, salt og pizzamel, hold lidt tilbage og ælt det i, til dejen er blød og smidig. Lad dejen hæve lunt og tildækket ca. 45 min. Læg dejen på et meldrysset bord og del den i 6 stykker. Rul dem aflange og tynde. Læg courgetteskiverne taglagt på brødene. Læg brødene på plade med bagepapir. Pensl med olivenolie og drys med salt og citronskal. Bag dem på ovnens midterrille ved 225° 10-12 min., til de har fået lidt farve.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Pestoboller
Lavendelbrød
Pølsebrød

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.