Galopkringle med abrikos

En hurtig kringle, der passer til børnenes tålmodighed
Af
af Redaktion

250 g hvedemel
50 g sukker
3 tsk. bagepulver
½ tsk. kardemomme
150 g smør
1 æg
1 dl mælk
50 g hakkede, tørrede abrikoser
50 g hakkede mandler
Æg til pensling
1 spsk. perlesukker
25 g mandelflager


Bland mel, sukker, bagepulver og kardemomme og hak smørret i. Pisk æg og mælk sammen og ælt det i dejen, til den er ensartet og blank. Ælt abrikoser og mandler i dejen og læg den på en smurt plade i krans- eller kringlefacon. Pensl med æg og drys med perlesukker og mandelflager. Bag kringlen ved 225° i 20 min. og server den lun

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter med abrikos...
Muffins med abrikos og chokolade
Rå abrikosmarmelade
Medaljer med abrikos og nougatskum

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.